Životinjama u prihvatilištima možemo pomoći na različite načine, najbolji je svakako da ih udomimo i pružimo zauvijek dom, ali možemo im pomoći i klikom. Akcija za hranu počinje 13. februara u 21.

Nije teško, možemo pokušati a njima to znači jer će dobiti hranu. Cilj je da se prikupi 2.300 kg hrane za kuce u prihvatilištu Silver Dog u Srebrenici.

“Akcija je organizovana od strane Animal Webaction (Francuska) i trajaće od večeras od 21 čas pa do utorka uveče u 21 čas. Akcija se objavljuje na njihovom webportalu Animal Webaction u 21 čas, a oni nam šalju link da možemo podići vidljivost. Jednim klikom je moguće donirati jedan gram hrane a dalje količine se plaćaju. Uloge ove kampanje su sada vitalne za sklonište – Covid je veoma uticao da sklonište jedva preživljava. Sterilizacija i udomljavanje su nam, takođe, goruće tačke”, istakli su iz prihvatilišta Silver Dog Srebrenica za portal Mojljubimac.net.

DA DONIRAŠ HRANU KLIKNI NA: https://www.animalwebaction.com

Silver Dog Srebrenica

Više o prihvatilištu Silver Dog Srebrenica i njuškicama koje tamo žive možete čitati u tekstovima Silver Dog Srebrenica: Borimo se za bolje uslove, najbliži izvor udaljen 11 km i Sima, Nela, Milisav, Mala, Peni, Lokica i Luda čekaju “zauvijek dom”.

Izvor fotografije: Silver Dog Srebrenica

Pratite nas: Facebook  Instagram

Možda vas zanima: Dr Lukač: Zašto je potrebno sterilisati i kastrirati pse