Mačak Broša je preživio pola sata pranja u veš mašini! Priča o mačku sa devet života stiže iz Ukrajine, iz Dnjepra.

Prema riječima veterinara, Broša (u prevodu sa ukrajinskog Broš) voli da spava u bubnju mašine za pranje veša, a tog dana se desilo da je unutra bio i krevet za pse koji je bio spreman za pranje, ali i koji je bio udobno mjesto za sivog mačka, prenosi thenewsglory.com objavu veterinarske klinike u Dnjepru.

S obzirom da su i krevetac i mačka sive boje, vlasnici nisu primijetili da se i ljubimac krije u mašini, ali je na sreću ovaj mališan preživio pranje u veš mašini.

Veterinar je objasnio da je mačka bila pola sata u mašini kada su njegovi vlasnici čuli krike.

“Zamislite šok i užas kada shvatite da se mačka tako dugo prala sa krevetom. Iznenađujuće, kada je mašina otvorena, mačak je istrčao i pokušao da se sakrije. Uhvatili su ga, osušili i odmah odveli kod veterinara”, istakli su doktori.

Kada su pogledali Broša ustanovili su da ima nisku temperaturu i šum u plućima, mirisao je na detrdžent, ali turbulentno iskustvo je iza njega. Broš se osjeća dobro.

“Ovo nije prvi put da se susrećemo sa ovakvim slučajem, ali Broša je imao veliku sreću. Ne kaže se uzaludno da mačke imaju devet života”, dodali su iz veterinarske klinike.

Izvor fotografije: Screenshot YouTube

Pratite nas: Facebook  Instagram

Možda vas zanima: Recikliraš flašu i obezbijediš hranu kucama na ulici