Crna pantera Luna jedan je od neobičnih ljubimaca a njegova priča dolazi iz Rusije.

Crni leopard ili crna pantera, kako se još zove ova životinja, rođena u ZOO vrtu, ali majka je odbila da je hrani sedam dana nakon rođenja, odbačena je i život joj je bio ugrožen.

Zaposleni u ZOO vrtu zamolili su zoologa Viktoriju, koja je ranije imala slična iskustva sa divljim životinjama, da brine o mačetu, prenosi jedan ruski medij, navodeći da Viktorija i Luna žive u Sibiru.

Djevojka je u predstavljanju Lune na platformi YouTube istakla da je pristala da brine o Luni nakon što ju je majka odbacila, a kada je ZOO vrt odlučio da je proda znala da je to znak i da ona treba da joj pruži dom zauvijek. Vezala se za Lunu, ali je i vjerovala da joj neko drugi neće pružiti adekvatnu njegu i veterinarsku kontrolu jer ima zdravstvenih problema. Hranila ju je na flašicu, brinula o njoj i pokušavala da joj obezbijedi što bolji život.

Ako je suditi po slikama i snimcima sa društvenih mreža Luna i Viktorija uživaju, a djevojka iz Rusije se trudi da prikaže najzanimljivije trenutke iz života svog ljubimca.

Crna pantera i rotvajler

Crna pantera Luna nije jedini Viktorijin ljubimac, tu je i rotvajler Vanze koji uživa u igri i nesvakidašnjem prijateljstvu. Njihove dogodovštine prate milioni ljudi na različitim društvenim mrežama, a među njima su Intagram i TikTok.

@luna_the_pantera

Beautiful friends ❤️🖤 ##fypシ゚viral ##bigcat ##bestfriends ##love ##cute ##funnyy

♬ Unbreakable (with Sam Gray) – Telykast & Sam Gray

Izvor fotografije: Instagram: luna_the_pantera

Pratite nas: Facebook  Instagram

Možda vas zanima: Sterilisana prva maca: Kasica i donacije pokreću projekat