Viđali smo različite kućne ljubimce, svi imaju svoje čari i donose radost u dom, a jedna porodica iz Londona ovih dana je u centru pažnje zbog priče o pačetu koje svi ukućani obožavaju.

Novinarka Kejt Frojd je za “The Daily Mail” ispričala priču o pačetu Bruni koje je u njen dom došlo u trenutku kada je čeznula za četvrtim djetetom. Kejt piše da joj Bruno drijema u krilu dok piše tekstove, ali i da je u vrijeme pomame za štencima tokom pandemije virusa korona njihov spasilac tokom “lockdown-a” pernate, a ne dlakave sorte.

Patki je ime dao Kejtin sin po britanskom bokseru Frenklinu Bruni dok još nisu znali njen pol. Nije borbena. Naprotiv, druželjubiva je, uživa sa svojom porodicom, plišanim igračkama koje dijeli sa djecom, a tu je voda kako bi joj život bio ljepši.

“Doduše, patka u londonskom domu je pomalo nesklad. Ali, ako me je protekla godina nečemu naučila onda je to da sve treba ići svojim tokom”, primjećuje Kejt Frojd i dodaje da je njihov novi ljubimac potakao neke članove porodice da i oni nabave patke.

“Možda biste mogli da proširite svoje vidike kada su u pitanju kućni ljubimci kada saznate kako je očaravajuće imati patku za ljubimca”, piše Kejt i dodaje da je mekana kao mače, da se po slatkoći može mjeriti sa zečićem, a da je odana kao svaki pas.

Kejt Frojd kaže da Bruno voli da drijema na vratu njenog supruga, da ga obožavaju djeca i dodaje:

“Stalno trči za njima, često im je pod nogama, naučila je i da se penje stepenicama, što znači da je ona gdje god smo mi.”

Kojeg god ljubimca da imate, bilo da je to pas, mačka, ribice, kornjača, zec… ili pače sigurni smo da vam život čini ljepšim.

Izvog glavne fotografije: Sabine Löwer from Pixabay 

Možda vas zanima: Kornjača – moj kućni ljubimac