Mojljubimac.net je platforma namijenjena svima koji imaju kućne ljubimce i onima koji vole životinje, žele o njima više da saznaju i nauče.

Portal donosi najnovije informacije o kućnim ljubimcima i savjete stručnjaka i veterinara. Informišemo čitaoce o najnovijim trendovima iz oblasti njege, zdravlja, hranjenja, održavanja naših malih prijatelja, a za modne trensetere donosimo i fensi priče o frizurama, šišanju, modnim dodacima za kuce i mace. 

Vlasnici kućnih ljubimaca na našem sajtu moći će pronaći sve neophodne informacije vezane za njihove ljubimce, koje će im, vjerujemo, biti od koristi. Čitaoci će imati mogućnost da razmjenjuju iskustva i šalju nam svoje zanimljive priče o kućnim ljubimcima (info@mojljubimac.net).

Naše čitaoce ćemo izvještavati i sa raznih izložbi i takmičenja na kojima će ponosni vlasnici predstavljati svoje ljubimce. Donosimo i zdravstvene savjete priznatih veterinara koji će na našim stranicama pisati o pravilnoj ishrani, njezi, odnosu prema životinjama, kao i mnoge druge zanimljive priče.

Portal Moj ljubimac je nastao iz velike ljubavi prema kućnim ljubimcima, ali i novinarstvu. Iz pera dvije novinarke nastajaće lijepe priče o malim, slatkim stvorenjima koji nam život čine ljepšim i srećnijim.

FOTO: huoadg5888-from-Pixabay