Ljubimci oplemenjuju čovjeka i donose im beskrajnu radost. Bilo da je riječ o psima, rasnim ili mješancima, mačkama, pticama, zečevima… nećete pogriješiti ukoliko u svoj dom donesete prekrasna bića, a mi vam predstavljamo ljubimce poznatih ličnosti. Zahvaljući vlasnicima brojni ljubimci su postali poznati, a neki imaju i naloge na društvevim mrežama.

Novak Đoković i Pjer

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković i njegova porodica, vole životinje, a javnosti je najpoznatiji pas Pjer, koji ima 12 godina.

Đokovići su imali i psa Teslu.

Luis Hamilton i Rosko

Ljubimac vozača Formule 1 Luisa Hamiltona zove se Rosko. Francuski buldog i njegov poznati vlasnik se često fotografišu, a Rosko može da se pohvali i manekenskom karijerom.

“Rosko je dio agencije za manekene i ima audicije na kojima se takmiči protiv 10 ili 15 buldoga kada nekome treba ta rasa za predstavljanje nekog proizvoda. Plaćaju mu oko 700 dolara na dan, to je smiješno”, rekao je Hamilton prije nekoliko godina za britanski portal “Metro”.

Riz Viterspun i njeni ljubimci

dva psa
Screenshot Instagram/reesewitherspoon

Glumica Riz Viterspun voli životinje, a nedavno je objavila kako praznike provodi sa dva prekrasna psa.

Sandra Bulok

Glumica Sandra Bulok, takođe, voli životinje posebno pse, a javnost je privukla činjenica da su ona i njen bivši suprug udomili Rubi, koja ima dvije noge, i Popi, koji ima tri.

“Svaki pas kome nešto nedostaje dobrodošao je u našu kuću. Ako ne možemo da se nosimo sa njima, naći ćemo im dom. Ali, izgleda da oni pronalaze nas”, prenijeli su riječi Sandre Bulok američki mediji.

Kejti Peri voli mačke

Kantautorka Kejti Peri najviše voli mačke i uživa u njihovom društvu. Nije rijetka pojava da se u medijima pojavi slika poznate umjetnice sa mačkama, a neke je i ona sama objavljivala na društvenim mrežama.

Pejti Peri
Screenshot Instagram/katyperry

Kluni je imao neobičnog ljubimca

Holivudski glumac Džordž Kluni osim zbog filmova medijima je bio interesantan zbog neobičnog kućnog ljubimca – svinje.

Naime, Kluniju je u kući društvo pravila svinja Maks koju mu je 1988. godine poklonila tadašnja djevojka Keli Preston. Neobičan ljubinac se pojavljivao sa Džordžom u nekim intervjuima.

Izvor glavne slike: @LewisHamilton